Petak, Mart 16, 2018

Zemlja otopljenog snega

Skrenuvši sa puta na uzanoj stazi prolazim kraj još nekoliko usamljenih avlija povezanih granama golog drveća i usaklih ograda ladoleža, preko osušenih i natopljenih divljih jabuka popadalih duž staze koja se nadalje jedva nazirala. Sve do kapije gde se putanja potpuno izgubi. I primetim koliko je čvrsto mraz držao kapiju pod ključem. Radujem se što je vreme konačno dozvolilo da posetim baštu. Nalazim tragove sećanja ostavljenih na rastanku sa istim onim entuzijazmom samo malo drukčijeg izgleda, kao da su malo odrasli. Sve dok ne dodirnem zemlju i sve mi se potpuno vrati, baš kao što je nekada bilo. Kažu da je površina zemlje naelektrisana negativnim jonima, i oni prelaze u telo kada se golim rukama ili nogama dodirne zemlja. I ja mislim da to mogu tačno da osetim :)

 


 

 

Question [Odgovori]

Questions about growing onions. I left some onions that were planted spring of last year because the tops died out before I started to harvest, so I overlooked their locations. This year, these leftovers are now very large and have huge round stalks with a blossom ball at the tops.

Comment by get assignment help online (04/04/2019 12:39)

[Odgovori]

Thanks for sharing such an interesting process. It is a pity that most people do not appreciate the opportunities of the agricultural sector. So I'm happy to share this blog with my friends.

Comment by patriot act pro and cons (04/30/2020 17:14)

Do my assignment services [Odgovori]

Don't lose your hope to get A+ grade. Just right us as we are the world class writing services provider in australia

Comment by do my assignment (07/08/2020 09:15)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me