Nedelja, Maj 27, 2018

Bele senke

Dan započinje izgubljenom pesmom jutarnjih ptica, i pogledom kroz pomalo izobličenog stakla prozora na svet. Nebo je obično, kad je bez oblaka. I reči su dosadne kad ih ne misli. Gospodari se bude u slugama, kolektivna mreža se ponovo trese i zateže, sve je uobičajno. Obično i ja budem. Shvatam i razumem koliko je lako uplesti se. Kad pokušam naći nešto a ne mogu pronaći, nadjem nešto drugo, ili se to pojavi negde kad ne tražim, tako shvatam ostatak od 4% ovog objašnjenog sveta. Pokazuje se i dolazi na svoj način i bira svoj trenutak. Kad me zaslepi neka svetlost koja se odbije od nekud, mislim, "divno je ... dok priviknu se oči" ...isto  preplavlja i obuzima kao što to radi i prethodni svet. Bele senke ostanu u pogledu, na putu, na kolima koja su prošla, na drveću, na licima ljudi, na mojim rukama kad pogledam. Oni su svetlost i njihova senka je bela, to su njihovi tajni prolazi i skrovišta. Uvek su tu kad treba. I setim se da je ona izgubljena pesma od jutros zapravo bila nečiji ljubavni zov, izvan onog pogleda kroz prozor svet je u stvari savršen, iza onog praznog vedrog neba je čarobno zvezdano prostranstvo, a neke reči su razumu jednostavno nepoznate kad dolaze iz srca, ponekad andjeli zaposednu neke osobe takodje, i neko nalazi raj u mreži upletenog haosa i rutine. Rašire svoja krila preda mnom kad to ponekad zaboravim.

Obično i ja budem [Odgovori]

Obično i ja budem. Shvatam i razumem koliko je lako uplesti se. Kad pokušam naći nešto a ne mogu pronaći, nadjem nešto drugo, ili se to pojavi negde kad ne tražim, tako shvatam ostatak od 4% ovog objašnjenog sveta. Pokazuje se i dolazi na svoj način i bira svoj trenutak

Comment by happy wheels (09/20/2019 09:46)

Nice [Odgovori]

An impact factor is removed from lives of people. The chance of the australianhelp.com are held for the difference of the opinion. The rule is plaid for humans. Authentic measure is taken for the improvement of the goals and techniques for the team.

Comment by australianhelp.com (02/12/2020 09:30)

roblox robux generator [Odgovori]

Download the roblox game in free of cost. This is an awesome post for them who want to now install the roblox game on your personal computer.

Comment by roblox robux hack (04/28/2020 09:52)

chibi [Odgovori]

I know there will be many difficulties and challenges but I am determined to do it. If it fails then it will also be a lesson for me.

Comment by atari breakout (06/12/2020 08:50)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me