Sreda, Mart 21, 2018

Tonuće crvena

Crvena je oduvek bila moja omiljena boja. Uvek su mi privlačile pažnju crveno obojene stvari i odeća, cveće, voće i povrće, što je znatno uticalo na suženje mojih izbora :) Ali vremenom je ta boja evoluirala. U početku je bila čista, obična crvena, zatim je prelazila u tamnije nijanse crvene. Sećam se kako je nekada izgledala crvena boja u zatvorenim očima, i kako se ona menjala kad okrenem glavu prema suncu ili ka senci, i danas još uvek to izvodim. Zatim crvena koja skakuće na vrhu plamena ili žara, jezgro klikera obasjanog suncem, tonus nokta na potisnutom prstu, i crveno nebo. Danas crvena boja potamni krajem dana zbog smanjene svetlosti, i sutra opet bude drugačije zasenjena. To je u stvari ono što me fascinira kod crvene boje, što nju često nalazim u živoj formi, dok menja svoje nijanse. Kao što volim da posmatram čaj od hibiskusa dok se meša u crvenim nijansama sa vodom i stevijom. Mene podseća na umetnost kreatora, zato je za mene crvena boja života :)

 

 

[Odgovori]

Poznajem lično osobu ne voli ništa crveno ni paradajz, ni voće. Raznih nas ima.

Comment by prolaznik86 (03/21/2018 20:19)

[Odgovori]

Verovatno je svaka boja unikatna i posebna za svakog prema načinu na koji je vidi :)

Comment by ajna (03/22/2018 19:12)

Re: [Odgovori]

In fact, this is actually what fascinates me with the red color, which I often find in my living form while changing my nuances.

[Odgovori]

Well, this tea is so tasty and has very unique flavour. Thank you very much...

[Odgovori]

Samo mi je drago da je sve prošlo glatko i da nema nikakvog neugodnog pojavljivanja. free shark games

Comment by Jim Harxmon (02/08/2019 01:56)

[Odgovori]

This website is great. I find a lot of useful info gmail sign up

Comment by Miami (03/01/2019 08:59)

EssayPedia reviews [Odgovori]

Are you ready to place an order but have doubts? Check EssayPedia reviews that will give you the confidence in their professional help.

Comment by EssayPedia reviews (07/07/2020 16:30)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me