Sreda, Jun 20, 2018

Svet pod oblacima

Kad jednom zalutaš toliko daleko da izgubiš put natrag, jedini put nazad je zapravo samo napred :) Ili ako me san ne spasi na kraju. Zna biti opasno, "Ako dovoljno dugo posmatraš ambis on će pogledati natrag tebe." Neke tajne su skrivene verovatno sa razlogom. Ipak danas je lako pronaći oblake, i ležeći to je sve što vidim. I volim njihovu smirenost, staloženost, njihovo kretanje, promene i to nešto što ih uvek vuče ka napred, ka jednom mestu. Kad se energija oslobodi sa zemlje oni kreću svoje putovanje. A nebo je zapravo vrlo emotivno, prijemčivo, upija i prisvaja sve vibracije i odjeke, i kao ogledalo reflektuje ono što se dešava na zemlji. Ali ne čuje reči, ne vidi dela, ni misli, već samo upija energiju, koja formira i boji oblake. Koju veličinu, oblik i boju će dobiti zavisi od energije koja je oslobodjena. Ipak, jedina energija koja sputava svoju svrhu je ona koja dolazi od ljudske vrste. Nija sva takva, naravno. Ali neki oblaci jednostavno čvrsto drže sreću, neki teško pustaju tugu, i neki koji se skoro ne kreću jer ne mogu izaći iz poznatog okruženja. Ti oblaci se ruše i padaju na zemlju. Dok negde u divljini životinje šalju svoju čistu energiju, svoje uspone, padove, kad ih voljeni napuste, mladi izlete iz gnezda, one zastanu na kratko, posustanu, onda krenu dalje, i ubrzo zatim za njih se pojavi nešto novo. To su laki oblaci, prozirni, i čine nebo vedrim. Svi oni zajedno prave veću sliku koja se ukazuje sa zemlje, i ima tajno i posebno značenje za svakog ko je tumači. Ali oni sami imaju veću misteriju, ona koja vuče ka jednom mestu, što i mene inertno vuče zajedno sa njima. Da saznam njihovo krajnje odrediše, a to je turbulentno putovanje za mene. Ubrzavanje i premotavanje vremena, vedrine, kiše, snegovi, oluje, sunce koje izlazi i zalazi. A zatim tiha mesta gde oblaci noću spavaju i beli kišni oblaci koji dodiruju mračnu zemlju. I negde pri kraju putovanja, kad se ukaže pogled kao trenutak pre budjenja kad je još uvek moguće pohvatati nešto pre nego se sve izgubi, ali ne razumom, već saznanjem koje prosvetljuje, koje opet, ne živi u rečima. Oblaci odjednom nestanu, samo ostane jedan prizor sa pogledom ka zemlji obuhvaćen slobodom prostranstva, obiljem prilika i nadom čovečanstva.

 

Thanos [Odgovori]

I am here for the share this update to all web users get function for know how to open internet explorer on windows 10 computer.

Comment by how to open internet explorer on windows 10 (02/13/2019 08:16)

[Odgovori]

Blog and log of the modification is running through for the good and all norms for the field. The paths of the dissertation editing services are added for the success. The charge is found for the nomination for the field. Product is allowed for the fit items for humans. skills are nominated for the Madoff the fluctuations for the main land and region of the world.

Comment by dissertation editing services (01/13/2020 09:21)

[Odgovori]

Pročitao sam tvoj post. Vrlo mi je informativan i koristan. Divim se poruci vrijednim informacijama koje ste naveli u svom članku. Hvala vam na objavljivanju!

Comment by build royale (03/31/2020 11:03)

Case Study Writing Help [Odgovori]

We guarantee to keep up the trust you have for us. Without question the individual and scholarly subtleties of yours will remain profoundly classified and in private. Development of substance will be finished by our writers on their own that outcomes in the uniqueness of your task, you search for.

Comment by Case Study Writing Help (04/08/2020 11:53)

[Odgovori]

After I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I receive 4 emails with the exact same comment. There has to be an easy method you are able to remove me from that service? Kudos!
192.168.0.1
192.168.1.1
192.168.10.1

Comment by Lucas Hooper (05/31/2020 14:05)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me